Üdvözöljük iskolánk weboldalán

II. Molnár Imre emlékverseny „Fejben számolás”

II: Molnár Imre emlékverseny „Fejben számolás”

     2021.10.12-én ismét megrendeztük Molnár Imre tanár úr emléke előtt tisztelegve a „Fejben számolás” matematika versenyt a 4-8. osztályos tanulók számára. A tavalyi megmérettetésnek nagy sikere volt a diákok között, így ebben az évben is jó hangulatban várták! Az eseményt ebben megtisztelte jelenlétével, és a versenyt támogatta Molnár Imréné Ica néni, iskolánk nemrég nyugdíjba vonult magyar tanára, volt munkaközösségvezetője, a verseny megálmodója.
     A feladatokat számítógépes program segítségével oldották meg a gyerekek, évfolyamonként koruknak megfelelő feladatokkal. A helyes megoldásokon túl számított a gyorsaság is, többször század másodpercek döntöttek a helyezések kialakulásában. Akik éppen nem versenyeztek, játékos és szórakoztató feladványokkal, kirakókkal és fejtörő feladatokkal töltötték el az időt.
     Bár már tavaly is városi szinten szerettük volna a versenyünket megrendezni, de sajnos a járványhelyzet alakulása miatt erre idén sem volt lehetőség, de talán jövőre már bővülhet a feladatmegoldók köre.
Eredmények:

4. osztály

1. Ollé Georgina 4.b

2. Czene József Dominik 4.a

3. Herczig Hunor 4.b

5. osztály

1. Erdélyi Zoltán Zebulon 5.b

2. Olajos Lajos Sándor 5.a

3. Kőhegyi Dávid András 5.a

6. osztály

1. Nagy Szabolcs 6.b

2. Tuka Ákos 6.b

3. Tamási Zalán 6.a

7. osztály

1. Kovács Dániel Marcell 7.b

2. Nagy Petra  7.b

3. Herczig Léna 7.b

8. osztály

1. Göblyös Virág 8.b

2. Nagy Sámson Martin 8.a

3. Papp László 8.a

Gratulálunk a gyerekeknek az erért eredményekért!

GALÉRIA