Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Gyorsabban, Magasabbra, Erősebben

 

A Baptista Szeretetszolgálat Kölcsey Ferenc Általános Iskolájában mindig is kiemelt helyet foglalt el a tehetséggondozás. Mi sem példázza ezt jobban, mint hogy 2013-óta akkreditált kiváló tehetségpontként, 2017-óta minősített tehetséggondozó műhelyként, illetve 2018-óta Európai tehetségpontként folyik a munka testnevelés, természeti, angol, matematika, informatika, és színjátszás területeken. A hazai és határon túli sporttehetségeket fejlesztő tehetséggondozó programok támogatásában a „Gyorsabban, Magasabbra, Erősebben” című projekt keretén belül valósul meg a sportban tehetséges gyerekek komplex személyiségfejlesztése.

A programban résztvevő sportban tehetséges gyerekekkel pszichológus és tehetségfejlesztő tanár, is foglalkozott illetve számos interaktív élményközpontú foglalkozáson, mint például íjászat, vívás, lovaglás edzés keretein belül edzők is segítséget nyújtottak és bátorították a gyerekeket. Iskolánk volt diákjai és híres sportolóink közül többek között Bukta Csaba és Pásztor Imre is személyes tapasztalatait osztotta meg segítve őket, hogy a sportban, illetve az életben még eredményesebbek legyenek.

A pályázat végére a gyerekek jobban megismerhették önmagukat, megtanultak különféle stressz oldó technikákat, az önbizalmuk növekedett és bátran meg mertek nyílni egymás előtt, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a még előttük álló számtalan nehézséget, kihívást még könnyebben tudják venni.

 

Vikeók>>>

CSATOLT DOKUMENTUMOK