Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Kerékpáros ügyességi verseny

A Baptista Szeretszolgálat EJSZ Kölcsey Ferenc Általános Iskolája 2021. szeptember 20-24-e között a Mozogj az egészségedért témahét keretén belül csatlakozott az Európai Mobilitás hetéhez.

Sarkadi Imre iskolarendőr és kollégái vezetésével iskolánk udvarán játékos vetélkedőn elevenítették fel a gyerekek közlekedési ismereteiket.

Ezután az általuk kiépített akadálypályát próbálhatták ki, ahol a kerékpárral érkező közel 110 diákunk KRESZ tudásukat, ügyességüket gyakorlatban is bizonyíthatták. A gyakorlati akadálypályán való sikeres kerékpározáshoz nem csak nagy ügyességre, hanem komoly koncentrációra is szüksége volt a lelkes kerekezőknek. Az előre berendezett és bejárt ügyességi pályán bemutathatták a gyerekek kerékpáros rátermettségüket. A pontozásos versenyben figyelembe vették a hibátlan feladatteljesítést, és az ehhez szükséges időt. Így alakult ki a végső rangsor.

A verseny mindig bővelkedik izgalmakban, kihívásokban és természetesen nyereményekben.

A Rendőrség különféle praktikus ajándékai és a támogatóink értékes nyereményei is motiválták diákjainkat, melyeket ezúton is köszönünk.

Célunk nem a versenyszellem növelése, hanem inkább az élmény átadása, a közösségi együtt cselekvés, a játék átélése.

Rengeteg új információval és hatalmas élménnyel gazdagodva eredményes napot zárhattunk!

 

 

 

GALÉRIA