Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Iskolánk szivacskézilabdás tanulói Tiszaföldváron szerepeltek

Iskolánk szivacskézilabdás tanulói Tiszaföldváron szerepeltek

 

2022.04.09-én Tiszaföldváron került megrendezésre a Magyar Kézilabda Szövetség által szervezett szivacskézilabdás „kezdődobás” programja.

A rendezvényen együttműködő partnerünk kötelékében a Törökszentmiklósi Székács Kézilabda Egyesület U9 korosztályos csapataiban 7 fiú és 11 lány képviselte iskolánkat. A gyerekek szivacskézilabda mérkőzéseket játszottak és egy külön felállított ügyességi feladatokból álló pályán fejleszthették magukat.

A csapatok tagjai: Hudák Bence, Ponyokai Nimród, Szabó József, Erdei Béla, Ferenczi Zsombor, Sereg László, Szöllősi Balázs, Várhelyi Gréta, Galsi Nóra, Szűcs Katalin, Csontos Zara, Göblyös Regina, Czompó Elina, Libor Sára, Kriszte Hédi, Korom Emese, Hidas Hanna, Fejes Emma.

Göblyös Tibor edző: Másfél évvel ezelőtt kezdtük el a szivacskézilabdát az iskolában és nagyon szépen fejlődnek a gyerekek. Csak dicsérni tudom a hozzáállást, mert nagyon lelkesen és fegyelmezetten vesznek részt az edzéseken, ezért az elvégzett munka eredménye napról napra látszódik. A rendezvényen szép gólokat, ügyes megoldásokat láthatunk támadásban és védekezésben egyaránt. Bízok a sikeres folytatásban!

GALÉRIA