Üdvözöljük iskolánk weboldalán

IGAZGATÓI KÖZLEMÉNY AZ ÉTKEZTETÉSRŐL

IGAZGATÓI KÖZLEMÉNY AZ ÉTKEZTETÉSRŐL 2020.03.23.

 

Kedves Szülők!

 

Markót Imre Polgármester Úr a gyermekétkeztetéssel kapcsolatban pénteken közzétett tájékoztatójában egyebek mellett jelezte, hogy a szülőket az igényfelméréssel az intézmények meg fogják keresni. Az alábbiakban a kölcseys tanulókra vonatkozó tudnivalókat osztom meg Önökkel.

 

A digitális munkarend bevezetése óta az iskolai étkeztetéssel kapcsolatban eddig három közleményt adtam ki (március 15., 17. és 18.), melyek az igényfelmérésre és az ebéd átvételére vonatkoztak. A március 20-i megbeszélés értelmében ezek tartalmához képest egy jelentős változás állt elő: azok a szülők, akik ezt igénylik, március 30. napjától (hétfőtől) 12.00 és 14.00 óra között a Bacsó úti iskolában (Törökszentmiklós, Bacsó Béla út 2.) is átvehetik az ebédet. Kérem, hogy erre vonatkozó igényüket a MozaNapló „üzenet” funkcióján keresztül legkésőbb március 26-án (csütörtökön) 12.00 óráig Szabó Zoltánné igazgató-helyettesnek jelezzék! A vitás esetek elkerülése végett mindenki számára ez biztosítja megfelelően a dokumentálhatóságot. Aki ezt külön nem jelzi, de az étkezést megrendelte, vagy a későbbiekben megrendeli, annak továbbra is a Kölcsey úti épületben adjuk át, a már ismertetett módon.

Ismételten kérem a gyermekvédelmi kedvezményben részesülő szülőket - ha még nem tették meg –, a fent említett címre írásban szíveskedjenek nyilatkozni, hogy igénybe veszik-e az étkezést, avagy sem!

Együttműködésüket köszönöm!

 

Törökszentmiklós, 2020. március 23.

 

 

Tisztelettel:

Görömbei Zoltán

igazgató