Üdvözöljük iskolánk weboldalán

IGAZGATÓI KÖZLEMÉNY 2021.11.26.

IGAZGATÓI KÖZLEMÉNY

2021.11.26.

Kedves Szülők!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy megjelent az emberi erőforrások minisztere által kiadott, a járványügyi időszak köznevelési védelmi intézkedéseiről szóló 29/2021. (XI.19.) EMMI határozat. Ennek értelmében 2021. december 1. napjától a köznevelési intézményekbe csak védettségi igazolással lehet belépni, s ennek meglétét a beléptetésnél ellenőrizni kell. A belépéshez – az eddigi gyakorlatnak megfelelően - továbbra is előzetes igazgatói engedély szükséges.

Ez alól kivételt képeznek az iskola tanulói, dolgozói, továbbá igazgatói hozzájárulással azon személyek, akik elháríthatatlan esemény következményének elhárítását végzik (pl. szakipari munkák, baleset-megelőzés).

A szülők reggel továbbra is a testhőmérséklet-mérési pontig, az ajtóig kísérhetik gyermeküket. Az orrot és a szájat elfedő maszk viselése az eddigiekhez hasonlóan kötelező!

Kérem, hogy a védettségi igazolással nem rendelkezők az étkezési térítési díjat a jövőben lehetőleg átutalással teljesítsék. Amennyiben ennek nem tudnak eleget tenni, az előzetesen megadott fizetési napokon 15-17 óráig tehetik meg készpénzzel, amikor már kevesebb gyermek tartózkodik az épületben.

Felhívom a figyelmüket, hogy a fertőzések megelőzése érdekében a tanév során bevezetett intézkedések fokozottan érvényben vannak (maszkviselés, távolságtartás, fertőtlenítés, kézmosás, szellőztetés, stb.), betartásukat mindenkitől elvárjuk.

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Együttműködésüket köszönöm!

 

Törökszentmiklós, 2021. november 26.

                                                                                     Görömbei Zoltán s.k.

                                                                                             igazgató