Üdvözöljük iskolánk weboldalán

IGAZGATÓI KÖZLEMÉNY 2021.05.05.

IGAZGATÓI KÖZLEMÉNY

2021.05.05.

Kedves Szülők!

 

A 177/2021. (IV.15.) Korm. rendeletben foglaltak alapján 2021. május 10. napjától a köznevelési intézmények valamennyi évfolyamán, a tantermen kívüli, digitális munkarend megszüntetésre kerül, ettől az időponttól az iskolák rendes munkarendben működnek. Ennek megfelelően mi is visszatérünk a jelenléti nevelésre-oktatásra. Kérem, hogy gyermekük tankötelezettségének teljesítésére a felső tagozatos tanulók vonatkozásában is ennek megfelelően készüljenek.

Az étkezés megrendelésénél a felsősök esetében is a digitális munkarend előtti, 2021. március 5-i állapotot vesszük figyelembe, akinek ez megfelelő, újra igényelnie nem kell. Ha ezen változtatni szeretnének, szíveskedjenek az eddigi gyakorlatnak megfelelően a MozaNapló „üzenet” funkcióján keresztül Szabó Zoltánné igazgató-helyettesnek 2021. május 6-án (csütörtökön) 16.00 óráig jelezni! Felhívom a figyelmüket, hogy - a konyha vezetőjével egyeztetve - az elvitel lehetősége megszűnik, az étkezést hétfőtől az iskolában tudjuk biztosítani.

Amennyiben május 10-től nem kívánják iskolába engedni gyermeküket, szíveskedjenek a távolmaradással kapcsolatbanpontos időtartamot és indoklást is tartalmazó - kérelmet benyújtani. A járványügyi helyzet változásaira tekintettel célszerűnek tartanám, ha ez egyelőre maximum két hétre szólna, mely a későbbiekben - ha szükséges -, meghosszabbítható. Ezt megtehetik papír alapon, vagy online az iskola e-mail címén (kolcsey@baptistaoktatas.hu), illetve a MozaNaplóban. Mivel a mulasztás igazolása ebben az esetben az én hatásköröm, a kérelmet nekem címezzék és küldjék, ne az osztályfőnöknek. Természetesen az eddigiekhez hasonlóan, a házirendben szabályozottak szerint az orvosi igazolást is elfogadjuk.

Amennyiben gyermekük otthon marad, a távoktatást a fenti rendelet értelmében nem tudjuk vállalni, de az órákon feldolgozásra kerülő tananyagrészeket eljuttatjuk, az otthoni tanulást ezzel segítjük. Ennek részleteivel kapcsolatban szíveskedjenek az osztályfőnökkel egyeztetni.

 A hiányzás következményéről, az esetleges osztályozóvizsga lehetőségéről a 2021. április 15. napján kelt igazgatói közleményben adtam tájékoztatást.

A fertőzések megelőzése érdekében a tanév során bevezetett intézkedések továbbra is érvényben vannak (beléptetéskor lázmérés, fertőtlenítés, maszkviselés, távolságtartás, kézmosás, stb.), kérem ezek fokozott betartását.

Amennyiben a hét hátralévő időszakában új jogszabály, vagy rendelkezés kerül kiadásra a fentiekkel kapcsolatban, tájékoztatni fogjuk Önöket.

Együttműködésüket köszönöm!

Törökszentmiklós, 2021. május 5.

                                                                                                               Üdvözlettel:

                                                                                                                                 Görömbei Zoltán s.k.

                                                                                                                                           igazgató