Üdvözöljük iskolánk weboldalán

IGAZGATÓI KÖZLEMÉNY 2021.04.13.

IGAZGATÓI KÖZLEMÉNY

2021.04.13.

Kedves Szülők!

 

A jelenleg rendelkezésre álló információink alapján - a 145/2021. (III.27.) Korm. rendeletben foglaltaknak megfelelően -, a köznevelési intézmények 2021. április 19. napjától rendes munkarendben működnek, tehát iskolánkban is visszatérünk a jelenléti nevelésre-oktatásra. Kérem, hogy gyermekük tankötelezettségének teljesítésére ennek megfelelően készüljenek.

Az étkezés megrendelésénél, illetve a reggeli és a délutáni felügyelet biztosításánál a digitális munkarend előtti, 2021. március 5-i állapotot vesszük figyelembe. Ha ezen változtatni szeretnének, szíveskedjenek az eddigi gyakorlatnak megfelelően a MozaNapló „üzenet” funkcióján keresztül Szabó Zoltánné igazgató-helyettesnek 2021. április 15-én (csütörtökön) 16.00 óráig jelezni. Az étkezés megrendelése, valamint a pedagógusok beosztása miatt kérem a határidő pontos betartását!

Felhívom a figyelmüket, hogy a fertőzések megelőzése érdekében a tanév során bevezetett intézkedések továbbra is érvényben vannak (maszkviselés, távolságtartás, fertőtlenítés, kézmosás, stb.).

Amennyiben a hét hátralévő időszakában új jogszabály, vagy rendelkezés kerül kiadásra a fentiekkel kapcsolatban, természetesen tájékoztatni fogjuk Önöket.

Együttműködésüket köszönöm!

 

Törökszentmiklós, 2021. április 13.

                                                                                                             Üdvözlettel:

                                                                                                                                  Görömbei Zoltán s.k.

                                                                                                                                            igazgató