Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Igazgatói közlemény 2021.03.04.

IGAZGATÓI KÖZLEMÉNY

Kedves Szülők!

 

A koronavírus járvány további terjedésének megelőzésével kapcsolatos, ma délelőtti kormányzati bejelentés alapján 2021. március 08. napjától 2021. április 07. napjáig a tavalyihoz hasonlóan, tantermen kívüli digitális munkarendre térünk át. Ennek megszervezését a mai napon elkezdtük, a további tudnivalókról folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket. Kérjük, rendszeresen kísérjék figyelemmel iskolánk honlapját, hivatalos facebook oldalát, továbbá a MozaNaplón keresztül küldött értesítéseinket, és csak az ezeken a csatornákon közreadott információkat tekintsék hivatalosnak. 

Jelenleg még mi is kevés információval rendelkezünk a részleteket illetően, de bízom benne, hogy ma vagy legkésőbb holnap megkapjuk azokat a szakmai tájékoztatókat, melyek az előttünk álló időszak feladatellátásához szükségesek. A tavalyi tapasztalatok alapján kérem, szíveskedjenek lehetőleg a holnapi nap során minél előbb jelezni az alábbiakat:

  • Kérnek-e gyermekük számára étkezést? (Várhatóan ebédet tudunk majd elvitelre biztosítani). Akik nem nyilatkoznak, azt automatikusan nemleges válasznak tekintjük.
  • Nem tudjuk, lesz-e lehetőség felügyeletre, de az igényeket előzetesen felmérjük, ezért ezt is szíveskedjenek jelezni.

Mind az étkezéssel, mind a felügyelettel kapcsolatos igényüket, kérésüket a tavalyi gyakorlatnak megfelelően a MozaNapló „üzenet” funkcióján keresztül Szabó Zoltánné igazgató-helyettesnek jelezzék! A vitás esetek elkerülése végett ugyanis mindenki számára ez biztosítja megfelelően a dokumentálhatóságot.

 

Kérem, hogy a holnapi nap során az otthoni tanuláshoz szükséges tankönyveket, egyéb taneszközöket a gyermekek vigyék haza, ebben segítsék őket.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Törökszentmiklós, 2021. március 04.

                                                                                                    Üdvözlettel:

                                                                                                                       Görömbei Zoltán s.k.

                                                                                                                                igazgató