Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Igazgatói közlemény 2020 március 15

IGAZGATÓI KÖZLEMÉNY 

2020.03.15.

Kedves Szülők és Diákok!

A fennálló helyzetre való tekintettel, a digitális munkarend körültekintő megszervezése érdekében 2020. március 16. és 17. napjára tanítás nélküli munkanapot rendelek el.

Kérem a szülőket, hogy március 17-én (kedden) 9-12 óra, vagy 15-17 óra között a gyermekek taneszközeit, egyéni felszereléseit, esetleg az iskolában maradt ruhaneműit az otthoni tanulás feltételeinek biztosítása érdekében szíveskedjenek hazavinni. Az osztályfőnökök ebben segítségükre lesznek. A fent megjelölt időponton kívül erre a takarítási és fertőtlenítési munkák miatt máskor nem tudunk lehetőséget adni.

Az államtitkári tájékoztatóban elhangzottaknak megfelelően felhívom a figyelmüket, hogy gyermekük otthoni felügyeletét holnaptól igyekezzenek megoldani, mert az iskolában csak nagyon indokolt esetben és kis létszámban tudjuk ezt - elsősorban az alsó tagozatosok körében – március 18. (szerdától) biztosítani.

Az étkeztetéssel kapcsolatban az önkormányzattal történő egyeztetés után tudjuk Önöket tájékoztatni.

Mind a felügyelet, mind az étkezés iránti előzetes igényüket jelezzék március 16-án 14 óráig a MozaNapló „üzenet” funkcióján keresztül Szabó Zoltánné igazgató-helyettesnek. Ehhez a későbbiekben írásbeli nyilatkozatukat is kérni fogjuk az általunk biztosított nyomtatványon.

A digitális oktatás alkalmazásában már vannak tapasztalataink, de az új gyakorlat kialakítására szükségünk van pár napra, ezért továbbra is kérem türelmüket. A későbbiekben természetesen tájékoztatjuk Önöket az előző levelünkben már jelzett hivatalos csatornákon keresztül. Az osztályfőnökökkel történő rendszeres kapcsolattartás érdekében kérem, hogy mindenki csatlakozzon az osztály zárt facebook-csoportjához.

 

Törökszentmiklós, 2020. március 15.

                                                                                                                                      Görömbei Zoltán

                                                                                                                                               igazgató