Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Igazgatói közlemény

IGAZGATÓI KÖZLEMÉNY

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a tegnapi nap során – tekintettel a tanév eleje óta történt megbetegedésekre – az iskola minden alkalmazottja számára elvégeztettük a SARS-CoV-2 gyorstesztet, a további fertőzések elkerülése, valamint a gyermekek és az intézményi dolgozók egészségének megóvása érdekében. A szűrés döntő többségében negatív eredményt mutatott, de sajnos néhány esetben további tesztelésre és orvosi megfigyelésre van szükség.

Tekintettel a hiányzó pedagógusok számára és a vírus esetleges terjedésének megakadályozására, a 3-8. évfolyamon fenntartónk egyetértésével, november 5-13-ig digitális munkarend bevezetését javasoltam, de jóváhagyást az illetékesektől erre még nem kaptunk. A döntés megszületése esetén azonnal értesítjük Önöket.

November 6-án (pénteken) a Honvédség vegyvédelmi szakemberei teljes körű fertőtlenítést végeznek az iskolában, ezért tanítás nélküli napot rendeltem el. Mivel az épületben senki nem tartózkodhat, a gyermekek számára kivételesen felügyeletet sem tudunk biztosítani.

Kérem együttműködésüket és támogatásukat ebben a mindenki számára nehéz és különleges helyzetben. Megértésüket köszönöm.

 

Görömbei Zoltán sk.

        igazgató