Üdvözöljük iskolánk weboldalán

IGAZGATÓI KÖZLEMÉNY

IGAZGATÓI KÖZLEMÉNY

 

Kedves Kölcseys diákok, szülők, kollégák és munkatársak!

A koronavírus járvány terjedésének megelőzésével kapcsolatos tegnap esti miniszterelnöki bejelentés kapcsán ma összeült az intézmény vezetése és a fenntartói utasítás figyelembevételével megkezdtük a további teendők egyeztetését. 

Az elhangzottak alapján 2020. március 16. napjától a tanulók nem látogathatják az iskolánkat, a tantermen kívüli digitális munkarend kerül bevezetésre. Ennek megszervezését a mai napon elkezdtük, a további tudnivalókról folyamatosan tájékoztatni fogunk minden érintettet. Kérjük, rendszeresen kísérjék figyelemmel iskolánk honlapját, hivatalos facebook oldalát, továbbá a MozaNaplón keresztül küldött  értesítéseinket, és csak az ezeken a csatornákon közreadott információkat tekintsék hivatalosnak. 

A digitális munkarendet, a kiscsoportos felügyelet, valamint az étkeztetéssel kapcsolatos lehetőségeket és az egyéb aktuális feladatokat (pl. taneszközök iskolából történő hazavitelét) a közeljövőben kiadásra kerülő jogszabályok és ajánlások figyelembevételével szervezzük meg, melyről a fent említett csatornákon keresztül mindenkit tájékoztatni fogunk. A nevelőtestülettel mindezekről a hétfői nap során egyeztetünk.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

Törökszentmiklós, 2020. március 14.

                                                                  Üdvözlettel:

                                                                                     Görömbei Zoltán

                                                                                             igazgató