Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Őszi virágvásár

Őszi virágvásár

    2021. október 19-én rendeztük meg hagyományos őszi virágvásárunkat. Célunk az volt, hogy az otthon feleslegessé vált virágokat megmentsük úgy, hogy ezzel a gyerekeknek még örömet is szerezzünk. Így olyan növények is gazdára találtak, amelyek az elmúlt időszakban lettek leszaporítva, de már nem volt helyük a lakásban, vagy a kertben.

    Rekord mennyiségű virágot kaptunk, valamint sok-sok levendulapárnát. Fantasztikus volt látni a sok kisdiákot, akik csillogó szemmel válogattak, és vásároltak. A befolyt összeg is rekord mennyiségű volt, közel 40000Ft, amit mindenképpen iskolánk szépítésére foguk fordítani.

    Köszönjük mindenkinek a segítségét - szülőknek, gyerekeknek és iskolánk dolgozóinak - akik a vásárra virágokat ültettek, és ezeket, valamint a levendulapárnákat iskolánknak adományozták. Köszönjük azoknak is, akik segítettek a vásár lebonyolításában.

    Ha lehetőségünk lesz rá, akkor áprilisban újra rendezünk egy virágvásárt. Reméljük, hogy az otthoni közös virágültetés kellemes időtöltés lesz a család minden tagja számára, és a gyerekek újra részesei lehetnek annak a csodálatos élménynek, amit a növények szaporítása és ültetése nyújt. Tegyük zöldebbé, élhetőbbé, szebbé a környezetünket!

GALÉRIA