Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Nevelőtestületünk kitüntetése

Nevelőtestületünk kitüntetése

A 2019. esztendő igazán jól zárult nevelőtestületünk számára. Színvonalas nevelő-oktató munkánk elismeréseként a Baptista Szeretetszolgálat Elnöksége „AZ ÉV NEVELŐTESTÜLETE” Díjat adományozta számunkra.
Fenntartónk 2013-ban alapított elismerő díjakat azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégákat, közösségeket elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat.
Az idén a kitüntetések átadására ünnepélyes keretek között december 2-án, Budapesten került sor a Kempinski Hotel Corvinusban. Papp János, a Magyarországi Baptista Egyház elnöke és Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke köszöntötte az oktatási és a szociális terület díjazottjait. A rendezvényen mások mellett jelen volt Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető főigazgatója, Dr. Szabó Csaba oktatási főigazgató és Gál Dávid ügyvezető igazgató. Iskolánkat Görömbei Zoltán igazgató és Szabó Zoltánné igazgató-helyettes képviselte. Gyönyörű dalaival tette felejthetetlenné az eseményt Agárdi Szilvia előadóművész.
Köszönjük az elismerést, mely megerősített bennünket abban, hogy jó úton járunk és további motivációt ad munkánkhoz.

Az alábbiakban tesszük közzé a fenntartói laudációt (méltatást):
A törökszentmiklósi Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Kölcsey Ferenc Általános Iskolájának nevelőtestülete a Szeretetszolgálat Dunáninneni Területi Igazgatóságának zászlóshajója innovációban, összefogásban, szakmaiságban, odaszántságuk, munkájuk minden intézmény előtt példaértékű. Az iskola Minősített Tehetséggondozó Műhely, többszörösen Akkreditált Kiváló és Európai Tehetségpont. Folyamatosan pályáznak, egyszerre több projekt megvalósítása folyik az intézményben, mindegyik magas színvonalon.
Az itt dolgozók számára valóban fontos a gyermek: Erzsébet-tábor, Határtalanul-pályázat; Erdei iskola, Örökös Ökoiskola; és a professzionális angol csoportjai a leghívogatóbbak a településen. Kiválóak a sporteredményeik, és a hannoveri Robotika Junior Európa Bajnokságon bronzérmet szereztek. A nevelőmunka képes megújulni abban a versenyhelyzetben, amely Törökszentmiklós köznevelését jellemzi.
Az intézményben megforduló külsős szakemberek, kivétel nélkül, nagy elismeréssel beszélnek az ott folyó munkáról. Nem feledkeznek meg a rászorulókról sem. Összefognak a beteg, leukémiás diákjukért, a nehézségben lévőkért. Jó hangulatú közös vacsorák, kirándulások, nyitott és befogadó légkör és sok munka jellemzi őket.
 

GALÉRIA