Üdvözöljük iskolánk weboldalán

MTM műhelyfoglalkozás

MTM műhelyfoglalkozás

 

Mentális és érzelmi egészségünk - tehetséggondozó tevékenység a COVID-19 pandémia időszakában

 

Intézményünk 2018 óta Minősített Tehetséggondozó Műhely. A pandémia miatt megváltozott körülményekhez próbálunk a lehető legjobban alkalmazkodni, keressük az új lehetőségeket, a fejlődést minden téren. Feladataink minél színvonalasabb teljesítéséhez rendszeres továbbképzési alkalmakat biztosítunk pedagógusaink számára. Egy ilyen program keretében került sor a címben jelzett téma értelmezésére, feldolgozására.

A június 1-jén tartott műhelyfoglalkozáson először Varga Mária tehetségfejlesztő tanár, a tehetséggondozó munkaközösség vezetője tájékoztatta a kollégákat az aktuálisan működő műhelyekről, a járvány ellenére is megvalósult tevékenységekről, illetve a további tervekről, célkitűzésekről.

Gácsi Attila, az intézményfejlesztési munkacsoport tagjaként a fejlesztő értékelésről tartott előadást, melynek rendszeres alkalmazása a tehetséggondozás területén is igen motiváló, eredményes lehet a gyermekek komplex fejlesztése szempontjából.

Ebben a nehéz időszakban mindenkinek szüksége van feltöltődésre, lelki támogatásra,  regenerálódásra. Ezek megvalósításához adott gyakorlati tanácsokat Dr. Steiner József hitéleti igazgató, aki a test és a lélek megfelelő ápolásának fontosságát emelte ki. Valljuk, hogy kiegyensúlyozott és együttműködő pedagógusok tudnak vidám, tehetségüket kiteljesítő gyermekeket nevelni.

 

Szabó Zoltánné MTM programfelelős

 

 

 

GALÉRIA