Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Kicsit világot láttunk

KICSIT VILÁGOT LÁTTUNK

      Két év kényszerű bezártság után, végre kimozdulhattunk az iskola falai közül. A 2.b és a 3.c osztállyal szeptember 17-én Kecskemétre utaztunk, hogy ellátogassunk a Vadaskertbe.

      A kirándulás programban gazdag, jó hangulatú volt. Az ismertebb állatokon kívül ritkaságokat is megcsodálhattunk, sőt látványetetésen is részt vettünk. Láthattuk, sőt hallhattuk is hogyan ropogtatja a feketepárduc az óriási pulykacombokat. Jót nevethettünk a vidám majmocskákon, amint vidáman majszolják a fincsi gyümölcsöket, és közben óriási szökkenésekkel kergetik egymást ágról ágra. De a legnagyobb örömöt mégis az okozta, hogy mi etethettük meg a lámákat, akik mohón kapkodták ki a  kezünkből egyik sárgarépát a másik után. Tovább sétálva hamarosan elértünk az állatsimogatóig. A sok kis kecske és puha bundás nyuszi megadóan tűrte, hogy mindannyian dédelgessük egy kicsit. Miután az összes állatot alaposan megfigyeltük, a vadaspark előtti játszótéren mindenki kipróbálhatta erejét, ügyességét, bátorságát. 

     Az átélt élményekről véget nem érő beszámolót tartottunk itthon. Reméljük, hogy sok ilyen szép napot tölthetünk még együtt!

GALÉRIA