Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Karácsonyi angyalok

Karácsonyi angyalok

   Advent idejében bármerre is jár az ember, mindenütt karácsonyi dalok szólnak a hangszórókból, hirdetve, hogy ünnep közeleg. Ezeket a dallamokat mindannyian örömmel hallgatjuk, mert a családi együttlétet, a közösen átélt, meghitt pillanatokat juttatják az eszünkbe.

   A Kölcseyben a Karácsony hete keretében, az Immánuel Karácsonyi Koncert varázsolt igazi ünnepi hangulatot minden hallgató szívébe. A koncert megálmodója és kiemelt vendége, előadója Tóth Tünde és Alicia Jones a Baptista Szeretetszolgálat missziós munkatársai voltak. A magyar és angol nyelvű énekek előadásában közreműködött April Baucom Payne angol anyanyelvi tanárnő is, valamint iskolánk énekkara, Szelei Zsuzsa tanítónő vezetésével. A csodaszép énekszó lélekemelő pillanatokhoz juttatta a koncert valamennyi vendégét. A rendezvényen vendégül láttuk iskolánk egykori, szeretett pedagógusait is. Örömünkre szolgált, hogy elfogadták a meghívásunkat.

   Ezúton kívánunk minden kedves tanítványunknak és családjaiknak áldott, békés, szeretetteljes karácsonyt és sikerekben, jó egészségben gazdag újesztendőt!

GALÉRIA