Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Cipősdoboz gyűjtőakció

Decemberben ismét nagy lelkesedéssel kapcsolódtunk be a Cipősdoboz Akcióba, amelyet már 16. alkalommal szervezett nagy sikerrel a Baptista Szeretetszolgálat.

Országos szinten csaknem 60 ezer cipősdoboz ajándék gyűlt össze, ami azt jelenti, hogy közel 60 ezer gyermek idei Karácsonya vált boldogabbá! Ehhez a hatalmas mennyiséghez a kölcseysek 292 darab, szép, igényesen összeállított, ellenőrzött ajándékcsomaggal járultak hozzá.

Minden osztályunkból érkeztek ajándékdobozok; ezúton szeretnénk megköszönni a szülők évek óta tartó, önzetlen adakozását!

A Baptista Szeretetszolgálat iskolájaként kiemelt feladatunk a gyerekek szociális érzékenységének fejlesztése, a segítségnyújtás, az adakozás megtanítása sokféle karitatív tevékenységen keresztül.

A karácsonyi ajándékozáshoz kapcsolódó Cipősdoboz akció kiváló lehetőséget nyújt erre.

Az összegyűjtött ajándékok egy részét Kisújszállásra szállítottuk az ottani baptista iskolába.

Az óvodáskorú gyerekeknek szánt dobozokat pedig két törökszentmiklósi intézmény, a Százszorszép és az Aranyalma tagóvodák gyermekei kapták. Iskolánk több, mint 230 ajándékdobozt kapott Tiszaszalkáról és Szegedről, amelyekkel a nálunk tanuló diákjainkat leptük meg.

Boldog, békés ünnepet kívánok!


Kocsisné Takács Éva

szociálpedagógus

GALÉRIA