Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Cipősdoboz akció

   A Baptista Szeretetszolgálat iskolájaként decemberben egyik fontos, és szívet melengető feladatunk a „Cipősdoboz” gyűjtőakció szervezése. Több éves hagyományunknak megfelelően ismét nagy szeretettel „dobozoltunk”, igaz, idén is rendhagyó módon, iskolai kereteken belül, a még mindig fennálló vírushelyzet miatt. Ajándékozó kedvünket, azonban a nehéz időszak csak megerősítette, hiszen az egymásra figyelés, támogatás mostanában még inkább szükséges, mint eddig bármikor.

   A gyűjtés során megkértük a szülőket, hogy csak új, eredeti csomagolásban lévő dolgokból készítsék az ajándékokat. Ezúton szeretném köszönetünket kifejezni a kedves szülők felé! Nekik köszönhetően 196 darab csodálatos, igényesen összeállított, tartalmas dobozt adhattunk át diákjainknak. A szétosztás iskolai keretek között zajlott. Évfolyamok között testvérosztályokat alakítottunk ki, a gyerekek egymást lepték meg, közben megtapasztalhatták, milyen jó érzés adni és kapni egyaránt. Mindezek mellett, lelkesen adományozó szülőknek köszönhetően, 11 darab óvodáskorú gyerekeknek készült csomag is érkezett, melyekkel a Százszorszép Tagóvoda kis ovisait leptük meg.

   A karácsonyi készülődés időszakában minden évben megnemesíti lelkünket a „Cipősdoboz” gyűjtőakció, reményt ad, hogy nehéz időszakokon is átsegít bennünket a szeretet és a gondoskodás.

Boldog, békés ünnepeket kívánok!

Kocsisné Takács Éva

szociálpedagógus

GALÉRIA