Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Sikereink a Gyöngyhalász 'Ki Mit Tud?'-on

Kölcseysek sikerei a Gyöngyhalász „Ki Mit Tud?”-on

 

A budapesti Pannonhalmi Béla Baptista Általános Iskola 2019. március 23-án rendezte meg a Gyöngyhalász III. Országos Baptista „Ki Mi Tud?”-ot. A versenyre 13 baptista általános iskola nevezett 8 kategóriában, 60 előadással. Az eseményen legnagyobb létszámmal a mi tanulóink vettek részt.

A rendezvény célja az volt, hogy felkutassák a diákokban rejlő lehetőségeket, tehetséget illetve fényesítgessék az „igazgyöngyöket”. A 13 tagú zsűri neves szakemberekből állt a művészet minden területéről, elnökük Mező Misi, a Magna Cum Laude zenekar frontembere volt.

A legragyogóbb, I. helyezést képzőművészet kategóriában László Eszter 8.c osztályos tanuló „Zene a szívemből” című alkotásával, továbbá vers kategóriában Czeglédi Zétény 7.b osztályos tanuló érte el. Felkészítője Kormos Zsuzsanna tanárnő volt. „Táncoló talpak” nevű csoportunk látvány – és showtánc kategóriában a III. helyen végzett. Tanáraik Szikszai Éva és Katona Rita.

Az erős mezőnyben szépen szerepelt nívós előadásával az Elvarázs és a Csiribiri színjátszó csoportunk, iskolánk énekkara, a Szinkópék, a néptáncos Nagykoppantós együttes valamint Pál Petra próza és Fejszés Panna vers kategóriában.

A díjkiosztó végén igazi meglepetéssel a kaposvári Csiky Gergely Színház igazgató-helyettese, Fehér Euridiké szolgált, különdíjakat adott át. Elismerése jeléül Fejszés Panna, 4.b osztályos tanuló több produkcióban nyújtott élvezetes színjátszásáért, Czeglédi Zétény pedig kiemelkedő színészi alakításáért kapott különdíjat.

Gratulálunk minden szereplőnek, minden „igazgyöngynek”. 

 

Balázs Margit

   munkaközösség-vezető

GALÉRIA