SEGÉDLET A NAPLÓ HASZNÁLATÁHOZ

A napló a https://baptista-kolcsey.mozanaplo.hu/ oldal megnyitásával érhető el.

 

A felhasználónév és jelszó megadása után alapesetben a haladási naplót látja, tehát azt, hogy az adott napon milyen órái voltak a gyerekének. A naptárban léptetve meg lehet nézni a korábbi napok bejegyzéseit is.

 

 

A Napló menüpont/Hiányzások almenüjét választva tekinthető meg a tanuló hiányzása, akár egész évre, akár havi bontásban. (jelenleg a képen a teljes tanév látható, ott kell kiválasztani az időtartamot)

 

 

 

A Napló/Ellenőrzők, bizonyítványok menüpontban lehet megtekinteni a kapott jegyeket, illetve a félévi, év végi bizonyítványt.

 

 

Az Adatok/Diákok menüpontban ellenőrizhető minden információ a tanulóról (név, lakcím, stb.) Az Adatok/Jelszó menüpontban változtatható meg a szülő saját jelszava.

 

  

Az Órarendek menüpontban tekinthető meg az aktuális órarend. 

 

Az Üzenetek menüpontban találhatók az üzenetkezelés lehetőségei. Az Üzenetek/Beérkezett üzenetek menüpontban láthatók az igazgatótól vagytanártól érkező üzenetek.

 

 Az Üzenetek/Értesítések menüpontban olvashatók a különböző napló-bejegyzések (dolgozat bejelentése, hiányzás, érdemjegy).

 

Az Üzenetek/Elküldött üzenetek menüpontban tekinthetők meg az elküldött üzenetek. Üzenetek/Üzenet írása menüpontban lehet felvenni a kapcsolatot a gyereket tanító tanárral, illetve az igazgatósággal.

 

Az Üzenetek/Üzenet beállítások menüpontban lehet változtatni a kívánt értesítéseket. Ha a szülő itt megadja az email címét, akkor nem csak ezen a felületen kap értesítést, hanem email útján is.